Bemutatkozunk

Cégünk közel 2 évtizedes múlttal rendelkezik az ajtók és ablakok gyártásában és kereskedelmében. Mára hálózattá váltunk, hiszen az ország egész területén várjuk vásárlóinkat. Az általunk gyártott termékek a legkorszerűbb gépsorokon, berendezéseken kerülnek megmunkálásra, szigorú ellenőrzés mellett. Raktárkészletünk nagy mennyisége biztosítja a gyorsabb kiszolgálást a standard méretű fa-és műanyag nyílászárókból. Természetesen egyedi igényeket is kielégítünk, hiszen nálunk számos profil, forma és színvariációs lehetőség közül választhat.

Nem könnyű a választás: fa vagy műanyag? Erre a kérdésre akkor kapjuk meg a választ, ha sikerült eldöntenünk, milyen körülmények közé akarjuk beépíteni, mire akarjuk használni, milyen igényeink vannak?

A fa nyílászárók, azaz a fa ablakok és fa ajtók előnye, hogy természetes anyagból készülnek, sokféleképpen megmunkálhatók, ezáltal egyedi méretű és műszaki megoldású igények kielégítésre kiválóan alkalmasak esztétikai és funkcionális szempontból egyaránt. Ezen túl tapintásuk, fényük, megjelenésük is kellemes érzést, melegséget áraszt. A fa kiváló hőszigetelő is, ezért egy korszerű, hőszigetelt üveggel ellátott nyílászáró nemcsak a fűtési költségeket csökkenti, hanem kizárja az utca zaját és porát is.

A műanyag ablakok és műanyag ajtók is sok célszerűséget rejtenek. Az egyik az, hogy könnyen tisztíthatók (és ez egy háziasszonynál nem utolsó szempont!), különösebb felületkezelést nem igényelnek. És utána rögtön az ára következik: kedvező áron válogathatunk a fehér alapszínen túl számos szín és famintázat közül, és a küllemet tekintve is széles formaválaszték áll rendelkezésünkre. További előnyük, hogy a korszerű gyártási technológiának köszönhetően az UV sugárzásnak is ellenállnak, ezáltal nem veszítik el színüket, fényüket.

Termékskálánkban megtalálhatók a nyílászárók mellett a tetőablakok, garázskapuk, illetve az olyan kiegészítők, mint a párkányok, könyöklők, redőnyök, reluxák, zsalugáterek, spaletták, szúnyoghálók, kilincsek és különböző árnyékolástechnikai termékek.

A vásárlók igényeinek kielégítésben és a műszaki kérdések megválaszolásában szakképzett és felkészült értékesítő kollégák segítenek.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Ahhoz, hogy méreteiben pontosan azt a nyílászárót tudja kiválasztani nálunk ami a legalkalmasabb a beépítési helyre, javasolt egy szakember által elvégzett  helyszíni felmérés. Cégünk nem végez ilyen szolgáltatást, így a helyszíni felmérésben segítséget nyújtani nem áll módunkban. Azonban olyan cégünktől független, helyszíni felmérésben jártas vállalkozók elérhetőségeit igény esetén rendelkezésére tudjuk bocsátani, akikkel ügyfeleink már dolgoztak együtt és megvoltak elégedve munkájukkal.

BEÉPÍTÉS

A megvásárolt nyílászáróink beépítéséhez szakember szükséges. Ezen kivitelezési folyamattal cégünk nem foglalkozik, így ebben segítséget nyújtani nem tudunk. Azonban olyan cégünktől független, beépítési munkafolyamatban jártas vállalkozók elérhetőségeit igény esetén rendelkezésére tudjuk bocsátani, akikkel ügyfeleink már dolgoztak együtt és megvoltak elégedve munkájukkal. A beépítés utáni finombeállítás (passzítás) ugyancsak a nyílászárót beépítő szakember feladata, így ebben is kérje megbízott beépítőjének szakértelmét.

Vásároljon Ön is az Aranyablak Kft.-től!