Szolgáltatások

Cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll vásárlói rendelkezésére:

Felmérés:

Ahhoz, hogy méreteiben pontosan azt a nyílászárót tudja kiválasztani nálunk ami a legalkalmasabb a beépítési helyre, javasolt egy szakember álltal elvégzett helyszíni felmérés. Cégünk nem végez ilyen szolgáltatást, így a helyszini felmérésben segítséget nyújtani nem áll módunkban. Azonban olyan cégünktől független, helyszini felmérésben jártas vállalkozók elérhetőségeit igény esetén rendelkezésére tudjuk bocsátani, akikkel ügyfeleink már dolgoztak együtt és megvoltak elégedve munkájukkal.

Beépítés:

A megvásárolt nyílászáróink beépítéséhez szakember szükséges. Ezen kivitelezési folyamattal cégünk nem foglalkozik, így ebben segítséget nyújtani nem tudunk. Azonban olyan cégünktől független, beépítési munkafolyamatban jártas vállalkozók elérhetőségeit igény esetén rendelkezésére tudjuk bocsátani, akikkel ügyfeleink már dolgoztak együtt és megvoltak elégedve munkájukkal. A beépítés utáni finombeállítás (passzítás) ugyancsak a nyilászárót beépítő szakember feladata, így ebben is kérje megbízott beépítőjének szakértelmét.

Garancia:
Az ide vonatkozó rendeletek által meghatározott garanciát vállalunk a szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre.